Sunday, July 4, 2010

minggu ini

segala tekanan dan kemurungan minggu ini dah terubat dengan menghadiri walimah one of my schoolmate whom also my classmate and dorm-mate.
the wedding was simple tapi meriah and ceria.
not only attending the wedding, tapi ala-ala reunion gitu when several AFians gather kat rumah pengantin. pastu diorang keluar pergi sunway piramid but i didn't join them.
minggu yang akan datang ni menjanjikan ke'busy'an sebab:
- ada appointments dengan Dr. Aws hari Isnin and Khamis
- ada pembentangan Community Dentistry- Crohn's Disease- hari Selasa
- ada White Coat Ceremony hari Khamis malam Jumaat
- ada minggu suai kenal pelajar baru sesi 2010/2011
harapan saya:
- minggu esok lagi baik dari minggu ni
- kawan2 i sila cepat kawin :)
oh, ye... i dapat kenal beberapa kawan baru and jumpa kawan lama time pergi walimah kawan i tu.. tu je yang i nak citer...

1 comment:

  1. letak la gambarrr..nak tengokkk

    ReplyDelete